Partners med hjärtat på rätt ställe

 

Många företag och organisationer ser det idag som självklart att bidra till en hållbar värld varför organisationen Ingenjörer utan gränser samarbetar med företag, universitet och organisationer både inom Sverige och utanför landets gränser. Man är som partner välkommen att sponsra verksamheten i stort eller om hjärtat brinner för ett specifikt projekt. Kanske har man kunskaper i ett specifikt ämne som kan vara till hjälp och bidra till medmänniskors vardag och framtid.

Även privatpersoner kan bidra tillverksamheten och naturligtvis kan man även bli medlem Woman serves food in community soup kitcheni organsationen. Som medlem kan man engagera sig och påverka Ingenjörer utan gränsers arbete för en bättre värld. Vill man vara aktiv är man det och då kontaktar man gruppledaren för den lokala gruppen. Vill man enbart stötta verksamheten är man varmt välkommen att göra det. Man behöver inte vara ingenjör utan alla är välkomna och alla behövs på olika sätt.

Är man intresserad av att ta aktiv del av ett volontärprojekt får man titta på de olika projekten och vad de är i behov av. Man kan också välja att bidra till tex läxhjälp som kan inspirera unga till att bli ingenjörer, föreläsa om sin roll som ingenjör eller på annat sätt träffa människor som undrar vad en ingenjör egentligen gör. Ingenjörer utan gränser arrangerar seminarier och aktiviteter där man som medlem bland annat kan bli skickligare inom sitt ledarskap och man skapar genom att vara medlem ett stort nätverk och finner nya bekantskaper och vänner.

Då Ingenjörer utan gränser är en del av Engineers without borders finns här också stor möjlighet att lära känna ingenjörer från andra delar av världen. DPublic Demonstration of Ceramic Makinget är inte bara de boende, behövande och drivande i ett område som man kommer i kontakt med utan också volontärer och yrkesverksamma från andra delar av världen som har samma ambition som man själv och Ingenjörer utan gränser har – att skapa en bättre värld. Engineers without borders är en växande rörelse som behöver all den support de kan få och genom att samarbeta med dem får man en inblick i ingenjörens liv i andra delar av världen.